BİYOLOJİK ANALİZLER

 REAL TIME-PCR ANALİZLERİ

 

  • Hayvansaldokulardan (Kan, Kıl, Doku, Kemik vb.) DNA elde edilmesi
  • Bitkisel Dokulardan (kök, yaprak, gövde, rhizom vb.) DNA elde edilmesi
  • MeltingCurve (Kantitatif Eğri)
  • Bazı Besinlerde (Sucuk vb.)  (Domuz, Eşek eti vb. gibi farklı hayvansal dokuların varlığının tespiti )

 

NANODROP

  • DNA, RNA, Virus ve Plazmid Miktar Tayini (Rölatif ve Direkt olarak).

 

    • Protein Tayini
    • Antioksidan Tayini
    • Enzim Tayini
    • Absorbans Kapasitesi

 

ELISA

  • Kantitatif Protein Miktar Analizi
  • HIV Tespiti
  • 8-isoprostoglandin
  • 8-hidroksi deoksiguanozin(OHdG)
  • Dokuya Spesifik Stres-Kanser Protein Aktivitesi
  • ROMOS (Serbest Radikal Modülatör 1)
  • Interlökin
  • TNF-a
  • Adiponektin

 

 

 

 

 

MİKROBİYOLOJİK ANALİZLER

  • Toplam Spesifik Mikroorganizma Sayımı
  • İçme Suyu ve Bazı Besinlerde Koliform Bakteri Varlığı Tespiti
  • SalmonellaTespiti
  • E.coliAnalizi
  • E.coli O157:H7 Tespiti
  • StaphylococusAnalizi
  • Maya ve Küf Analizi
  • Petri ile Ortam Havasının Kontrolü
  • Konservelerde Mikrobiyolojik Analiz
  • Sünme (Rop) Sporu Sayısı
  • Antibiyotik Kalıntısı
  • Suda Bakteri Analizi
MEHMET MESUT ERDEMCİ
Güncelleme : 4.11.2015 09:30:56