CİHAZLARIMIZLA YAPILAN ANALİZLER
HPLC-FLD/RI-DAD VE LC-MS/MS CİHAZLARI İLE YAPILAN ANALİZLER
- SORBAT TAYİNİ
- BENZOAT TAYİNİ
- KAFEİN TAYİNİ
- HMF TAYİNİ
- SUDAN TÜREVLERİ TAYİNİ
- VANİLİN TAYİNİ
- GLUKOZ, FRUKTOZ VE SUKROZ TAYİNİ
- SAPONİN MİKTAR TAYİNİ
- AFLATOKSİN B1
- AFLATOKSİN M1
- AFLATOKSİN TOTAL ANALİZİ (B1+B2+G1+G2)
- OKRATOKSİN A
- DEOKSİNİVALENOL (DON)
- PATULİN MİKTARI
- ZEARALENON (ZON)
- HİSTAMİN MİKTARI
- STAFİLOKOKAL ENTEROTOKSİNLER
GC-FID CİHAZI İLE YAPILAN ANALİZLER
- PESTİSİT ANALİZLERİ
- YAĞ ASİDİ BİLEŞENLERİ
- OMEGA-3 VE OMEGA-6 YAĞ ASİTLERİNİN ANALİZİ
- KALİTATİF ANALİZ
- KANTİTATİF ANALİZ
- METOD GELİŞTİRME
GC-MS/FIDCİHAZI İLE YAPILAN ANALİZLER
- GC-MS KALİTATİF
- GC-MS KANTİTATİF
- STEROİD ANALİZİ
- PESTİSİT ANALİZLERİ
- YAĞ ASİDİ BİLEŞENLERİ
- OMEGA-3 VE OMEGA-6 YAĞ ASİTLERİNİN ANALİZİ
- NUMUNE HAZIRLAMA
- UÇUCU YAĞ ANALİZİ SPEKTRUM İNCELEME
- METOD GELİŞTİRME
IR-MS CİHAZI İLE YAPILACAK ANALİZLER
N-PROTEİN ANALİZ CİHAZI İLE YAPILACAK ANALİZLER
(DUMAS yöntemine Göre)
- N-PROTEİN ANALİZ CİHAZI İLE YAPILAN ANALİZLER
(KJELDAHL yöntemine Göre)
ICP-MS CİHAZI İLE YAPILAN ANALİZLER
SUDA MAKRO VE MİKRO ELEMENT ANALİZLERİ
-
-
-
- ICP İÇİN MİKRODALGA SİSTEMDE NUMUNE BOZUNDURMA
IC İLE YAPILAN ANALİZLER
··
FT-IR İLE YAPILAN ANALİZLER
SPEKTRUM ALMA
SPEKTRUM YORUMLAMA
SPEKTRUM KÜTÜPHANE TARAMASI
UV-VİS İLE YAPILAN ANALİZLER
·
MEHMET MESUT ERDEMCİ
Güncelleme : 3.11.2015 14:43:19