CİHAZLARIMIZLA YAPILAN ANALİZLER

HPLC-FLD/RI-DAD VE LC-MS/MS CİHAZLARI İLE YAPILAN ANALİZLER

 

  • SORBAT TAYİNİ
  • BENZOAT TAYİNİ
  • KAFEİN TAYİNİ
  • HMF TAYİNİ
  • SUDAN TÜREVLERİ TAYİNİ
  • VANİLİN TAYİNİ
  • GLUKOZ, FRUKTOZ VE SUKROZ TAYİNİ
  • SAPONİN MİKTAR TAYİNİ
  • AFLATOKSİN B1
  • AFLATOKSİN M1
  • AFLATOKSİN TOTAL ANALİZİ (B1+B2+G1+G2)
  • OKRATOKSİN A
  • DEOKSİNİVALENOL (DON)
  • PATULİN MİKTARI
  • ZEARALENON (ZON)
  • HİSTAMİN MİKTARI
  • STAFİLOKOKAL ENTEROTOKSİNLER

 

 

GC-FID CİHAZI İLE YAPILAN ANALİZLER

 

  • PESTİSİT ANALİZLERİ
  • YAĞ ASİDİ BİLEŞENLERİ
  • OMEGA-3 VE OMEGA-6 YAĞ ASİTLERİNİN ANALİZİ
  • KALİTATİF ANALİZ
  • KANTİTATİF ANALİZ
  • METOD GELİŞTİRME

 

 

GC-MS/FIDCİHAZI İLE YAPILAN ANALİZLER

 

  • GC-MS KALİTATİF
  • GC-MS KANTİTATİF
  • STEROİD ANALİZİ
  • PESTİSİT ANALİZLERİ
  • YAĞ ASİDİ BİLEŞENLERİ
  • OMEGA-3 VE OMEGA-6 YAĞ ASİTLERİNİN ANALİZİ
  • NUMUNE HAZIRLAMA 
  • UÇUCU YAĞ ANALİZİ SPEKTRUM İNCELEME
  • METOD GELİŞTİRME

 

IR-MS CİHAZI İLE YAPILACAK ANALİZLER

 

  •  

 

N-PROTEİN ANALİZ CİHAZI İLE YAPILACAK ANALİZLER

                           (DUMAS yöntemine Göre)

 

  •  

 

  •  

 

  • N-PROTEİN ANALİZ CİHAZI İLE YAPILAN ANALİZLER

(KJELDAHL yöntemine Göre)

 

 

  •  

 

  •  

 

 

ICP-MS CİHAZI İLE YAPILAN ANALİZLER

 

 

SUDA MAKRO VE MİKRO ELEMENT ANALİZLERİ

  •  
  •  
  •   
  •     ICP İÇİN MİKRODALGA SİSTEMDE NUMUNE BOZUNDURMA

 

 

 

IC İLE YAPILAN ANALİZLER

 

··

 

  •  

FT-IR İLE YAPILAN ANALİZLER

 

        SPEKTRUM ALMA

      SPEKTRUM YORUMLAMA

 

        SPEKTRUM KÜTÜPHANE TARAMASI

 

UV-VİS İLE YAPILAN ANALİZLER

·

 

  •  
MEHMET MESUT ERDEMCİ
Güncelleme : 3.11.2015 14:43:19